Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Gullrekka med Didrik Solli Tangen

16. juni 2018 @ 21:00 - 22:30 CEST

Kr100

Kirsten Flagstad Festival inviterer til Gullrekka – en festaften med ung stemmeprakt i Kirsten Flagstad sal i Hamar kulturhus
Tenoren Didrik Solli-Tangen, sopranen Siri Kval Ødegård og Defrost Youth Choir vil gi publikum en reise i klassiske gylne musikkperler denne lørdagskvelden.
Didrik Solli-Tangen er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt. Han gjorde stor suksess på Stjernekamp denne høsten. I disse dager er han på turné med Ole Edvard Antonsen og Stine Hole Ulla med Desemberstemninger. Han hadde sitt livs største opptredener på Hamar i 2010, da han sang sammen med José Carreras i Hamar OL-amfi.
Sopranen Siri Kval Ødegård fra Hamar er nyutdannet operasanger fra Conservatorio Santa Cecilia i Roma. Hun deltok på Kirsten Flagstad Festival flere år i oppstarten, og er nå i startfasen av sin profesjonelle sangkarriere. Hun har tidligere mottatt Sparebanken Hedmarks talentstipend, og er tidligere elev av Elizabeth Norberg Schulz.
Defrost Youth Choir er et av Norges ledende ungdomskor, og har gjort stor suksess på alle internasjonale konkurranser de har deltatt på. Under kyndig ledelse av Thomas Caplin vil de på kveldens konsert presentere litt av sitt program til VM i kor i Pretoria i juli. Arrangøren mener Defrost er av de heteste gull-kandidatene.
Velkommen til en konsert med ung stemmeprakt – to gullstruper og kanskje en gullvinner!

Detaljer

Dato:
16. juni 2018
Tid
21:00 - 22:30
Kostnad:
Kr100
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.hamar-kulturhus.no/juni/gullrekka-kirsten-flagstad-festival-article2188-421.html

Arrangør

Kirsten Flagstad Festival
Telefon:
950 56 378
Epost:
post@flagstad-festival.no
Hjemmeside:
http://www.flagstad-festival.no/

Sted

Kirsten Flagstad Salen
Torggata 100
Hamar, 2317 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.hamar-kulturhus.no/